Órák

 

 

Egyéni órák

Egyedi az időbeosztásotok? Nem megy csoportban? Vizsgára vagy felvételire kell felkészülni? Az egyéni óra lehet számotokra a legjobb megoldás. Az órák a kötelező tananyag mellett a résztvevők érdeklődési körére is építenek. Ezért ha például magyar történelemből vizsgára kell felkészülni vagy hazaköltözés miatt magyarországi iskolába folytatnátok a tanulmányokat, akkor ez az ideális megoldás. 

Jelentkezem

(tovább…)
Csoportos foglalkozások

Csoportos órák

Ha te is fontosnak érzed, hogy gyermeked megismerje a magyar történemet, de neked erre nincs energiád, akkor ez a foglalkozás nektek van.  Az órákon a kooperatív és projekt feladatok is teret kapnak, a fő szerep pedig a történelemé. Játékos feladatokkal és egyéni feladatlapokkal  is segítem a tanulást. Maximum 6 fő csoportonként.

Jelentkezem

(tovább…)

Skype órák

Történelem határok nélkül. Egyéni óra keretében bármikor lehet hozzám csatlakozni, megismerni (nem csak) a magyar történelmet, kultúrát, gyakorolni a magyar nyelvet. Nemzetközi tanulócsoportjaimban emellett a jelentkezők megismerkedhetnek más országbeli hasonló helyzetben lévő társaikkal.

Jelentkezem

(tovább…)